STAJ İŞLEMLERİYLE İLGİLİ DUYURU

07 Temmuz 2020, Salı 268

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İLE SINIRLI KALMAK KAYDIYLA YUSUFELİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI YAZ STAJLARI AŞAĞIDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLLERDE YAPILACAKTIR.

Ders müfredat planlarında yer alan toplam staj süresinin %50’sini yapmış veya hiç yapmamış olan tüm öğrencilerimiz özel işyerlerinde veya kurumlarda uygulamalı olarak, kendi istekleri doğrultusunda bütün yasal sorumluluğu kabul ederek staj yapabileceklerdir. Uygulamalı Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz Staj Başvuru Formlarını onaylı bir şekilde göndereceklerdir. Staj Başvuru Formunu gönderdikten sonra stajlarının iptal olması durumunda stajları bir sonraki yıla kalacaktır. Uygulamalı staj yapacak 1. Sınıf öğrencileri staj yapmak isterseler 15 iş günü, yapmak istemezseler 2021 yaz döneminde 30 işgünü fiili olarak staj yapacaklardır.  2. Sınıf olup da daha önce hiç staj yapmayanlar 30 iş günü staj yapacaklardır.

Uygulamalı Staj Yapacak Öğrencilerimizin Yapması Gerekenler

Yusufeli Meslek Yüksekokulu internet adresinden Staj Başvuru Formunu çıktı alıp staj yapacağı yere onaylattıktan sonra Staj Taahhütnamesiyle beraber taratıp 13/07/2020 Pazartesi mesai bitimine kadar yusufelimyo@artvin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Her ne sebepten dolayı olursa olsun Staj Başvuru Formunun ulaşmaması durumunda ilgili staj uzaktan eğitim kapsamında değerlendirilerek yürütülecektir. Aynı formun aslını daha sonra staj defteriyle beraber Yusufeli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine göndermeleri gerekmektedir. Uygulamalı Staj yapan mezun durumda ki öğrencilerimizin stajları staj komisyonu tarafından değerlendirilip kabul edilmesi halinde mezuniyet işlemleri yapılacaktır.

• Uygulamalı Staja Başlama Tarihi                    : 13 Temmuz 2020
  • Uygulamalı 15 İş günlük Stajın bitiş tarih        : 06 Ağustos 2020
  • Uygulamalı 30 İş günlük Stajın bitiş                : 27 Ağustos 2020

Uygulamalı Staj yapmak istemeyen (Uzaktan Eğitim Yolu ile yapmak isteyenler) öğrencilerimizin yapması gerekenler

Staj yeri bulamayan yada uygulamalı staj yapmak istemeyen son sınıf öğrencilerimiz uzaktan öğretim yöntemiyle ödev, proje, sunum, vaka analizi vb. yöntemlerle yapabilirler.

Staj Taahhütnamesi doldurup yusufelimyo@artvin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Aşağıda belirtilen GOOGLE CLASSROOM  sınıflarına katılmaları gerekmektedir.

Maliye Stajı İçin

Sınıf: MALİYE STAJ

Sınıf Kodu: ad35y64

Yerel Yönetimler stajı için

Sınıf: YEREL YÖNETİMLER STAJ

Sınıf Kodu: dgyfnzi

GEREKLİ BELGELER

Fiili (Uygulamalı) Staj Yapmak İsteyenler İçin Gerekli Belgeler :

1- Staj Taahhütnamesi ( yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)

2- Staj Başvuru Formu ( yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)

3- Staj Defteri ( Tüm belgelerin asıllarıyla beraber  Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Yusufeli Meslek

Yükseokulu Öğrenci İşleri Şehir Yerleşkesi/ ARTVİN adresine gönderilecektir.)

4- E-Devlet Üzerinden Provizyon Belgesi ( yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)

E-Devlet Kapısı üzerinden, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi Müstehaklık Sorgulama sayfasını görüntülemek için tıklayınız. Sağlık provizyonu (müstehaklık) belgenizi sigorta işlemlerinizin tamamlanması için bu sayfa üzerinden e-devlet şifreniz ile giriş yapıp Sağlık Provizyon Sorgulama sonucuna ait yazıcı çıktısını stajınıza başlamadan önce yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim ( Ödev) Yoluyla Staj Yapmak İsteyenlerden İçin Gerekli Belgeler :

2- GOOGLE CLASSROOM  Sınıflarına Kaydolmaları Gerekmektedir.