STAJ İŞLEMLERİYLE İLGİLİ DUYURU

12 Temmuz 2021, Pazartesi 42

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İLE SINIRLI KALMAK KAYDIYLA YUSUFELİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI YAZ STAJLARI AŞAĞIDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLLERDE YAPILACAKTIR.

Ders müfredat planlarında yer alan toplam staj süresinin %50’sini yapmış veya hiç yapmamış olan tüm öğrencilerimiz özel işyerlerinde veya kurumlarda uygulamalı olarak, kendi istekleri doğrultusunda bütün yasal sorumluluğu kabul ederek staj yapabileceklerdir. Uygulamalı Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz Staj Başvuru Formlarını onaylı bir şekilde göndereceklerdir. Staj Başvuru Formunu gönderdikten sonra stajlarının iptal olması durumunda stajları bir sonraki yıla kalacaktır. Uygulamalı staj yapacak 1. Sınıf öğrencileri staj yapmak isterseler 15 iş günü, yapmak istemezseler 2022 yaz döneminde 30 işgünü fiili olarak staj yapacaklardır.  2. Sınıf olup da daha önce hiç staj yapmayanlar 30 iş günü staj yapacaklardır.

Uygulamalı Staj Yapacak Öğrencilerimizin Yapması Gerekenler

Yusufeli Meslek Yüksekokulu internet adresinden Staj Başvuru Formunu çıktı alıp staj yapacağı yere onaylattıktan sonra Staj Taahhütnamesiyle beraber taratıp 26/07/2021 Pazartesi mesai bitimine kadar yusufelimyo@artvin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Her ne sebepten dolayı olursa olsun Staj Başvuru Formunun ulaşmaması durumunda ilgili staj uzaktan eğitim kapsamında değerlendirilerek yürütülecektir. Aynı formun aslını daha sonra staj defteriyle beraber Yusufeli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine göndermeleri gerekmektedir. Uygulamalı Staj yapan mezun durumda ki öğrencilerimizin stajları staj komisyonu tarafından değerlendirilip kabul edilmesi halinde mezuniyet işlemleri yapılacaktır.

• Uygulamalı Staja Başlama Tarihi                    : 02 Ağustos 2021
  • Uygulamalı 15 İş günlük Stajın bitiş tarih        : 27 Ağustos 2021
  • Uygulamalı 30 İş günlük Stajın bitiş                : 13 Eylül 2021 (30 iş günü staj yapan öğrenciler dosyalarını 21 Eylül 2021 tarihine kadar teslim edeceklerdir. Teslim edilen dosyaların değerlendirme ve Staj not giriş işlemleri 24 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır

Uygulamalı Staj yapmak istemeyen (Uzaktan Eğitim Yolu ile yapmak isteyenler) öğrencilerimizin yapması gerekenler

Staj yeri bulamayan yada uygulamalı staj yapmak istemeyen son sınıf öğrencilerimiz uzaktan öğretim yöntemiyle ödev, proje, sunum, vaka analizi vb. yöntemlerle yapabilirler.

Staj Taahhütnamesi doldurup yusufelimyo@artvin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

- Ödev verme tarihleri: Açıklanacak

- Ödev teslim etme tarihi: Açıklanacak

- Ödev Notlarının Akademik Bilgi Sistemine giriş tarihi: Açıklanacak

GEREKLİ BELGELER

Fiili (Uygulamalı) Staj Yapmak İsteyenler İçin Gerekli Belgeler :

1- Staj Taahhütnamesi ( yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)

2- Staj Başvuru Formu ( yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)

3- Staj Defteri ( Tüm belgelerin asıllarıyla beraber  Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Yusufeli Meslek

Yükseokulu Öğrenci İşleri Şehir Yerleşkesi/ ARTVİN adresine gönderilecektir.)

4- E-Devlet Üzerinden Provizyon Belgesi ( yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)

E-Devlet Kapısı üzerinden, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi Müstehaklık Sorgulama sayfasını görüntülemek için tıklayınız. Sağlık provizyonu (müstehaklık) belgenizi sigorta işlemlerinizin tamamlanması için bu sayfa üzerinden e-devlet şifreniz ile giriş yapıp Sağlık Provizyon Sorgulama sonucuna ait yazıcı çıktısını stajınıza başlamadan önce yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim ( Ödev) Yoluyla Staj Yapmak İsteyenlerden İçin Gerekli Belgeler :

1- Staj Taahhütnamesi yusufelimyo@artvin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.)