UZAKTAN EĞİTİM

26 Mart 2020, Perşembe 63

Sevgili Öğrenciler,

Bütün programlarda teorik dersler, 23 Mart 2020 itibariyle uzaktan öğretimle devam edecektir. Uzaktan öğretim sürecinde, sanal sınıflarda çeşitli öğretim etkinlikleri düzenlenecek, öğretim elemanı derslerle ilgili her türlü dijital dökümanı (pdf, sunum, ödev vb.) sisteme yükleyebilecek, kaynak paylaşabilecek, soru cevap, forum ve tartışma gibi etkinliklerle dersler sürdürülecektir.

• Uygulamalı derslerle ilgili YÖK’ün alacağı karar ve çözüm yöntemleri doğrultusunda ilerleyen tarihte ayrıca duyuru yapılacaktır.
  • Sınavların nasıl gerçekleştirileceği ile ilgili detay ve kararlar ayrıca ilerleyen tarihlerde belirtilecektir.
  • Dersler internet üzerinden uzaktan öğretim yoluyla gerçekleştirileceğinden öğrencilerimiz akıllı telefonlar ve/veya bilgisayarlar aracılığıyla diledikleri yerden derslerine katılabilecektir.
  • Öğrencilerimizin ilerleyen günlerde Üniversitemiz/birimimiz tarafından yapılacak duyuruları takip etmesi önem arz etmektedir.