2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

03 Mayıs 2019, Cuma 96

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yusufeli Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni Yusufeli İlçe Kaymakamı Sn. Eyüp KAYKAÇ'ın, saygıdeğer protokol üyelerinin, akademik kadromuzun, öğrencilerimizin ve öğrenci yakınlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni kapsamında Öğr.Gör. Mehmet ASLAN bu senenin değerlendirmesini yaptı. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılını 4,00 ortalama ile birincilikle tamamlayan öğrencimiz İsmail Hakkı POLAT duygularını kürsüden ifade etti. Ardından dereceye giren öğrencilerimize Yusufeli İlçe Kaymakamı Sn. Eyüp KAYKAÇ, Öğr.Gör. Mehmet ASLAN ve diğer saygıdeğer protokol üyeleri tarafından ödülleri taktim edildi. Müzik dinletisinin ardından tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Öğr.Gör. Hacer Kadıoğlu ÖZDEMİR eşliğinde öğrencilerimizle meslek andı yapıldı. Törenimiz öğrencilerimizin kep atma etkinliği ile tamamlandı.

Yusufeli Meslek Yüksekokulu olarak mezun olan öğrencilerimize iyi bir gelecek diliyor değerli öğrencilerimiz için sağlıklı ve mutlu bir hayat umut ediyoruz.