MALİYE PROGRAMI TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

19 Mart 2019, Salı 65

Bu yıl ikincisi düzenlenen teknik gezimizde Maliye Programı öğrencilerimiz Artvin Vergi Dairesi'ni ziyaret etti. Maliye Programı Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Hacer KADIOĞLU ÖZDEMİR koordinatörlüğünde düzenlenen teknik gezimiz öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçti. Artvin Vergi Dairesi Müdürü Sayın İsmet KIPIRTI'yı ziyaret ile başlayan gezimizde vergi dairesinin bölümleri Vergi Dairesi Müdürü eşliğinde gezilerek işlemleri gerçekleştiren uzman memurlardan detaylı bilgiler alındı. Akabinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Sayın Okan AKTAŞ'ın bürosu ziyaret edilerek, meslek tanıtımı ve iş ile ilgili detaylı bilgiler alındı. Gezimiz ile birlikte  mesleğin uygulama alanları, mesleğin çalışma alanları hakkında bilgi verilmiş, meslek mensubu çalışanlarının mesleğe dair görüşleri alınmış ve böylece mesleki anlamda öğrencilerimize uygulama alanından bizzat tecrübeler aktarılmıştır.